Εντυπωσιακές εικόνες από το «ανανεωμένο» Καραϊσκάκη (photos)

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο ραντεβού της Μάντσεστερ Σίτι με τη Σεβίλλη έχει ξεκινήσει και από την πλευρά του Ολυμπιακού, που είναι ο οικοδεσπότης του φετινού Super Cup, όλα είναι έτοιμα για να υποδεχθεί στο (ακόμη πιο) εντυπωσιακό μετά την ανακαίνιση σπίτι του.

Τόσο οι άνθρωποι της UEFA, όσο κι εκείνοι της Γκενκ που βρέθηκαν στο Kαραϊσκάκη ενθουσιάστηκαν από τις εικόμες του ανακαινισμένου γηπέδο του Ολυμπιακού και τις σύγχρονες υποδομές.

Οι led οθόνες στη ρεσεψιόν, τα νέα μάτριξ, οι χώροι φιλοξενίας, ο νέος φωτισμός τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και σε άλλους χώρους των εγκαταστάσεων (π.χ. συνέντευξη Τύπου), τα ανακαινισμένα δημοσιογραφικά θεωρεία και η high tech τεχνολογία έχουν εντυπωσιάσει και τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του UEFA Super Cup, του παιχνιδιού ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη που θα γίνει στις 16 Αυγούστου στο φαληρικό γήπεδο.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τους αξιωματούχοι της Γκενκ, οι οποίοι έμειναν ενθουσιασμένοι από τις σουίτες του «Γ. Καραϊσκάκης», όπου φιλοξενήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης, κατά τον χθεσινό αγώνα.

Δείτε φωτογραφίες:

Karaiskaki5
Karaiskaki4
Karaiskaki3
Karaiskaki2
Karaiskaki9
Karaiskaki8
Karaiskaki7
Karaiskaki6