Οι Μπακς θέλουν να προσφέρουν πρόωρη επέκταση συμβολαίου στον Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπαίνει στο δεύτερο χρόνο της τετραετούς συμφωνίας του με τους Μιλγουόκι Μπακς (τη σεζόν 2025-2026 έχει την επιλογή ανανέωσης) και οι πρωταθλητές του 2021 σκέφτονται ήδη να του προσφέρουν πρόωρη επέκταση!

Τον προσεχή Σεπτέμβριο ο Giannis θα μπει στην κατηγορία που του δίνει το δικαίωμα για πρόωρη επέκταση και ο general manager της ομάδας, Τζον Χορστ, μιλώντας στο Athletic, τόνισε ότι οι Μπακς θα κάνουν τα πάντα για να πετύχουν μία νέα ανανέωση.

«Είναι η δουλειά μας. Πιστεύω ότι είναι ένας ο πλέον απίστευτος άνθρωπος, σούπερσταρ, συμπαίκτης, ηγέτης, σε όλα τα σπορ και είμαστε απίστευτα ευλογημένοι που τον έχουμε. Είναι μία εξαιρετική ευθύνη να κερδίζουμε κάθε χρόνο για να είμαστε σε θέση να τον κρατήσουμε. Αυτή είναι η δουλειά και η ευθύνη μου, είναι η δική μου ευκαιρία, η δική του και της ομάδας.

Και ο Γκριφ (ο νέος προπονητής, Έιντριαν Γκρίφιν) και ο Πίτερ Φέιγκιν (ο πρόεδρος των Μπακς) το συμμερίζονται, όπως και οι ιδιοκτήτες της ομάδας. Νομίζω ότι θα είναι τόσο cool να έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι τέτοιο (σ.σ.: την επέκταση). Ήμασταν ικανοί να φτάσουμε μέχρι εδώ, θα κάνουμε τα πάντα για να το επαναλάβουμε», είπε ο Χορστ.

Τη σεζόν 2023-2024 ο Αντετοκούνμπο πρέπει να λάβει $45.640.084, την επόμενη σεζόν $48.787.676, ενώ τη σεζόν 2025-2026 (αν ενεργοποιήσει τη συμφωνία) το συμβόλαιό του φτάνει στα $51.935.268.