Νέα ανατροπή Τσιτσιπά στο Wimbledon - Κέρδισε 3-2 σετ τον Μάρεϊ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε και πάλι το θαύμα του!

Μετά την χθεσινή διακοπή στο blockbuster ματς με τον Αντι Μάρεϊ, επέστρεψε σήμερα στο γήπεδο και έκανε την ανατροπή, επικρατώντας με 3-2 σετ (7-6, 6-7, 4-6, 7-6, 6-4) έπειτα από αγώνα 4 ωρών και 40 λεπτών!

Μετά την χθεσινή διακοπή λόγω του περασμένου της ώρας, οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι συνέχισαν το παιχνίδι από το 4ο σετ. Παίζοντας αρκετά συντηριτικά και ρίχνοντας το βάρος στο σερβίς τους, οδήγησαν το σετ στο tie break. Κι εκεί κράτησαν το σερβίς τους ως το 4-3, με τον Μάρεϊ να αναλαμβάνει να σερβίρει στους επόμενους δύο πόντους.

Ο Τσιτσιπάς όμως κατάφερε να σπάσει το σερβίς του Βρετανού και με συνεχόμενους πόντους πήρε το tie break με 7-3 και οδήγησε το ματς στο ψυχοφθόρο πέμπτο σετ, σε μία «αντιγραφή» ουσιαστικά του πρώτου γύρου (ο Τσιτσιπάς έχανε 1-0 σετ από τον Τιμ και το ματς διεκόπη λόγω καιρού, για να συνεχιστεί την επόμενη μέρα, κάνοντας την ανατροπή).

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε όπως το πρώτο, με τους δύο αντιπάλους να κρατούν το σερβίς τους. Στο 1-1 όμως ο Τσιτσιπάς έφτασε σε τριπλό break point και από λάθος του Βρετανού προσπέρασε με 2-1. Από εκείνο το σημείο και μετά ο Μάρεϊ δεν κατάφερε να πάρει πίσω το break. Μείωσε σε 5-4 και ο Ελληνας τενίστας σέρβιρε για τη νίκη, για να πάρει τελικά το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο, εκεί όπου τον περιμένει ο Σέρβος Λάζλο Ντζέρε.