Super League: Κινητικότητα για Πινέδα - Διαψεύδει ο Παναθηναϊκός τα δημοσιεύματα από Ισπανία

Ο Ορμεπλίν Πινέδα που τη φετινή σεζόν ξεχώρισε στο Ελληνικό πρωτάθλημα φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ φαίνεται πως είναι από τα πιο «καυτά» μεταγραφικά ονόματα.

Ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής που ανήκει στην ισπανική Θέλτα (αγωνίστηκε στην ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού), είναι ο νούμερο 1 μεταγραφικός στόχος της «Ένωσης» στην παρούσα φάση. Σημερινά δημοσιεύματα από την ιβηρική, βάζουν στο «μεταγραφικό παιχνίδι» και άλλες ομάδες από το Ελληνικό πρωτάθλημα για την απόκτησή του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας του Βίγκο, ο Παναθηναϊκός φαίνεται να «κοίταζε» την περίπτωση Πινέδα, προσφέροντας έως και 8 εκ. ευρώ. Παράλληλα, το δημοσίευμα συμπληρώνει πως για τον παίκτη έχει δείξει ενδιαφέρον και ο Ολυμπιακός, χωρίς όμως να έχει καταθέσει ακόμα πρόταση.

Ώρα αργότερα οι «πράσινοι» διέψευσαν κατηγορηματικά τις συγκεκριμένες φήμες. Συγκεκριμένα, όπως τονίζουν στο Τριφύλλι, δεν έχουν ασχοληθεί με την περίπτωση του Πινέδα κι ως εκ τούτου δεν υφίσταται καμία πρόταση.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του ισπανικού Μέσου:

«Ο Πινέδα ίσως αποτελέσει την πρώτη πώληση για την ομάδα του Βίγο αυτό το καλοκαίρι. Η καταπληκτική σεζόν του Μεξικανού διεθνή στη Super League έχει προκαλέσει μάχη των τριών μεγάλων ομάδων της χώρας, που παλεύουν να τον αποκτήσουν.

Η ΑΕΚ, που τον απέκτησε δανεικό το περασμένο καλοκαίρι, θέλει να αγοράσει τον παίκτη και έχει αρχίσει επαφές με τη Θέλτα για διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που δίνει τα περισσότερα για να τον αποκτήσει, με μια πολύ συμπαγή προσφορά 8 εκατ. ευρώ.

Την ώρα που περιμένει να μιλήσει με τον Ορμπελίν, ο οποίος αυτές τις μέρες βρίσκεται στην εθνική ομάδα του Μεξικού, η Θέλτα είναι θετική στο να δεχτεί την πρόταση, αλλά η ΑΕΚ δεν αποκλείεται να κάνει νέα προσφορά. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει επίσης ενδιαφέρον για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή, χωρίς ακόμα να έχει καταθέσει πρόταση».

MVP της ΑΕΚ ο Πινέδα τη φετινή σεζόν

Την ίδια στιγμή, ο Μεξικανός αναδείχθηκε «Stoiximan Player Of The Club» της ΑΕΚ για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Συγκεκριμένα, συγκέντρωσε το 28,04% των ψήφων στη σχετική ψηφοφορία της Super League για τον κορυφαίο παίκτη της Ένωσης. Στη δεύτερη θέση ήρθε ο Στίβεν Τσούμπερ με 16,89%, ενώ ακολούθησαν Λιβάι Γκαρσία και Αραούχο.