Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ ζητούν την απομάκρυνση του προπονητή Γκιουνεϊλιγκίλ λόγω Κεμάλ

Τρεις ημέρες μετά την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για την συμφωνία με τον Αταμάν Γκιουνεϊλιγκίλ ο οποίος είναι ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του συλλόγου και τα πρώτα «σύννεφα» για τον Τούρκο τεχνικό εμφανίστηκαν.

Μερίδα των οργανωμένων οπαδών του Δικεφάλου εξέδωσαν ανακοινώσεις μέσω των οποίων όχι απλά τάσσονται κατά της παρουσίας του κ. Γκιουνεϊλιγκίλ στον πάγκο της ομάδας, αλλά απαιτούν την άμεση απομάκρυνση του λόγω των διαφόρων ποσταρισμάτων που έχει κάνει στα προσωπικά του προφίλ στα social media εκθειάζοντας τον Κεμάλ Ατατούρκ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ataman Güneyligil (@atanico)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ataman Güneyligil (@atanico)

«Σε μια ομάδα όπως ο Π.Α.Ο.Κ. (Πανθεσσαλονίκειος αθλητικός όμιλος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ) σε έναν σύλλογο που ιδρύθηκε από πρόσφυγες, να προπονεί τμήμα που έχει τον δικέφαλο στο στήθος, ένας άνθρωπος που υποστηρίζει δημόσια έναν άνανδρο δολοφόνο των προγόνων μας (Μουσταφά Κεμάλ).Απαιτούμε άμεσα να διωχθεί από την ομάδα μας! καμία ανοχή, κανένας συμβιβασμός!», αναφέρει το Club Makedones.

Ενώ ο σύνδεσμος Επαταλόφου τονίζει στη δική του ανακοίνωση:

«Σε έναν σύλλογο που δημιουργήθηκε από πρόσφυγες και εκπροσωπεί την προσφυγιά των Ποντίων, των Μικρασιατών και καθε λογής προσφύγων είναι αδιανόητο κάποιοι να πανε να βάλουν στην οικογένεια μας ανθρώπους που υμνούν και λατρεύουν τους ανανδρους δολοφόνους των προγόνων μας…. Απαιτούμε από τον πρόεδρο του ΑΣ να σεβαστεί την ιστορία και τις αξίες του ΠΑΟΚ μας διώχνοντας τους υπεύθυνους για αυτή την ντροπιαστική κίνηση μαζί και το αποβρασμα (προπονητής γυναικείου βόλεϊ) που δεν έχει καμία θέση στην οικογένεια μας
ΥΓ.1 19 ΜΑΙΟΥ , 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ , 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
ΥΓ.2 ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ».