Η συγκινητική ανάρτηση του Γιώργου Τζαβέλλα - Αφιέρωσε το πρωτάθλημα στη Μυρτώ

Η ΑΕΚ είναι η πρωταθλήτρια Ελλάδας για τη σεζόν 2022-23 και μεταξύ των παικτών που σήκωσαν για πρώτη φορά κούπα στην καριέρα τους, ήταν και ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Ο πολύπειρος αμυντικός της Ένωσης, με μια ανάρτησή του στο Instagram αφιέρωσε το πρωτάθλημα που πανηγύρισε στους οικείους του, ευχαρίστησε όσους εργάζονται στα Σπάτα και στη Νέα Φιλαδέλφεια, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για το γεγονός ότι η ΑΕΚ τον έκανε πρωταθλητή, ενώ αφιέρωσε τον τίτλο στην Μυρτώ, η οποία συνεχίζει τον δικό της Γολγοθά από τότε που έπεσε θύμα βιασμού και απόπειρας δολοφονίας στην Πάρο.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με την άτυχη κοπέλα τα τελευταία χρόνια και δεν την ξέχασε ούτε στη μεγάλη στιγμή χαράς που βίωσε.

Αναλυτικά η ανάρτηση του αμυντικού της ΑΕΚ:

«Πρωταθλητές Ελλάδος λοιπόν! Ευλογημένος απ’ τον Θεό γι’ αυτές τις στιγμές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς για την δύναμη που μας δώσατε σ αυτό το μαγικό ταξίδι!

Ευχαριστώ τους αφανείς ήρωες που εργάζονται σκληρά για εμάς και εσάς σε Σπάτα και Φιλαδέλφεια. Αφιερώνω αυτή την κατάκτηση στην οικογένεια μου, στο γιόκα μου, στην Βασιλική και στα φιλαράκια εκεί στα μέρη μου!! Αφιερωμένο και σε σένα Μυρτούλα!!!

ΑΕΚ σ’ ευχαριστώ που με έκανες πρωταθλητή! Γ. Τζαβέλλας».

Ο Τζαβέλλας