Αίτημα του Παναθηναϊκού για αναβολή της αγωνιστικής - Βρέθηκαν 24 κρούσματα COVID

Αίτημα αναβολής της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League απέστειλε ο Παναθηναϊκός καθώς έχει 24 κρούσματα κορωνοϊού μια μέρα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Οι «πράσινοι» μετρούν από χθες το βράδυ επιβεβαιωμένα 14 θετικά τεστ ποδοσφαιριστών και 10 μελών του τεχνικού επιτελείου.

Μια κατάσταση που δημιουργεί συναγερμό όχι μόνο για την ομάδα αλλά για τη δημόσια υγεία καθώς φαίνεται πως από την προηγούμενη Κυριακή έχει προκύψει ένα ντόμινο μετά από την εμφάνιση ιώσεων.

H Super League ανακοίνωσε τη διεξαγωγή διοικητικού συμβουλίου μέσω τηλεδιάσκεψης την Κυριακή (07/05) με θέμα την αναβολή των αγώνων, μετά από αίτημα της πράσινης ΠΑΕ.

Το αίτημα έχει να κάνει με την αναβολή όχι μόνο των αγώνων της Κυριακής, αλλά και των παιχνιδιών της 10ης η οποία θα διεξαχθεί στις 14 Μαΐου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Super League:

“Ανακοινώνεται ότι αύριο Κυριακή, 7 Μαΐου 2023, στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Αναβολή αγώνων ή/και αγωνιστικών ημερών και τυχόν επανορισμός αυτών, αναφορικά με την 9η και 10η αγωνιστική των Stoiximan Super League Playoffs τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, σε συνέχεια του από 5/5/2023 έγγραφου αιτήματος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

2/ Διάφορα”.