Επιστολή Μαρινάκη σε ΕΠΟ και ΚΕΔ για τα ντέρμπι της Κυριακής: «Υποχρέωσή σας οι elite διαιτητές»

Επιστροφή στη δράση μετά τις ημέρες του Πάσχα και η 5η αγωνιστική των play-offs περιλαμβάνει δύο μεγάλα ντέρμπι αφού παίζει ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακός με την ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος της Stoiximan Superleague, Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε επιστολή σε ΕΠΟ, ΚΕΔ και UEFA όπου τονίζει ότι πρέπει να οριστούν ξένοι elite διαιτητές για τα συγκεκριμένα παιχνίδια καθώς κρίνουν την έκβαση του πρωταθλήματος.

Η επιστολή του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Κύριοι,

Την προσεχή Κυριακή 23.04.2023 διεξάγονται στα πλαίσια της 5ης Αγωνιστικής των play off της Supreleague 1 οι αγώνες ΠΑΟΚ – ΠΑΟ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ. Δεν χρειάζεται να επισημάνουμε πόσο μεγάλη είναι η βαθμολογική σημασία και η κρισιμότητα των αγώνων αυτών.

Για το λόγο αυτό σας καλούμε με την αρωγή και τη συνδρομή της UEFA να προβείτε στον ορισμό αλλοδαπών Διαιτητών από την Elite κατηγορία Διαιτητών της UEFA προκειμένου να διευθύνουν τα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Σας επισημαίνουμε ότι έχετε υποχρέωση – από τη θέση που κατέχει ο καθένας εξ υμών – να σεβαστείτε και το Πρωτάθλημα και τις διαγωνιζόμενες ομάδες εξασφαλίζοντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την τέλεση των αγώνων».