Χάμες σε δημοσιογράφο στην Κολομβία: «Κουτσομπολιά όσα ακούγονται για τον λόγο που έφυγα από τον Ολυμπιακό»

Σύμφωνα με Κολομβιανό δημοσιογράφο, ο Χάμες Ροντρίγκες μίλησε μαζί του μέσω μηνυμάτων κάνοντας ένα σύντομο σχόλιο για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό.

Ο Κολομβιανός δημοσιογράφος Εντουάρντο Λουίς Λόπες διάβασε on air στην εκπομπή του στο WinSportsTV την επικοινωνία που είχε ο ίδιος με τον Χάμες. Ο Λόπες τόνισε πως είχε συζήτηση μαζί του μέσω μηνυμάτων και μετέφερε το τι του είπε ο Χάμες, που έχει αποχωρήσει πια από τον Ολυμπιακό.

«Ξέρετε πώς είναι αυτά τα πράγματα. Λύσαμε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό μου διότι είχα προσωπικά θέματα τα οποία δεν μπορούσα να τα λύσω και να χειριστώ από την Ελλάδα. Όλα τα άλλα είναι απλά “κουτσομπολιά”», ανέφερε ο Χάμες, πάντα σύμφωνα με τον Κολομβιανό ρεπόρτερ.

Τα… κουτσομπολιά

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ο διεθνής άσος αντέδρασε όταν έγινε αλλαγή στο ημίχρονο στη Λεωφόρο και ο τρόπος του δεν άρεσε στους Πειραιώτες. Μάλιστα, άσχημη αντίδραση σε ανάλογες περιπτώσεις εμφανίζεται να είχε και επί Μίτσελ.

Ο Ανιγκό του είπε να ζητήσει συγγνώμη από τους συμπαίκτες του στην προπόνηση της περασμένης Δευτέρας, αλλά εκείνος δεν το έκανε και έφυγε από του Ρέντη. Μάλιστα δεν πήγε για προπόνηση ούτε την επόμενη μέρα, με αποτέλεσμα ο Γάλλος τεχνικός να τον αποκλείσει από την αποστολή του αγώνα ρεβάνς κόντρα στην ΑΕΚ για το Κύπελλο.