Συνάντηση Σ.Κοντονή με τον Γ.Μποροβήλο για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου

Στο πλαίσιο των συνεχόμενων διαβουλεύσεων με φορείς του αθλητισμού, ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, συναντήθηκε, σήμερα, με τον Πρόεδρο της Super League, Γιώργο Μποροβήλο.

Κατά τη συζήτησή τους, τέθηκε εκ νέου το θέμα της αντιμετώπισης της βίας, της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών του Ελληνικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου και της εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Ο κ. Κοντονής κατέστησε σαφές στον κ. Μποροβήλο, ότι με την έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου θα πρέπει να τεθεί σε πλήρη λειτουργία το σύστημα ελέγχου του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, σε όλα τα γήπεδα που διεξάγονται αγώνες της Super League, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

“Υπήρξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τον Υπουργό για τα ζητήματα βίας. Συζητήσαμε για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, με το οποίο θα μπορούμε να ελέγξουμε περισσότερο τη βία. Συζητήσαμε για να γίνει ένα νέο νομοσχέδιο για να αντιμετωπίσει όλα τα προβλήματα του ποδοσφαίρου και σε συνεργασία με ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα να αρχίσουμε τη νέα σεζόν από άλλη βάση”, ανέφερε ο Γ. Μποροβήλος.