Σοβαρά επεισόδια στον αγώνα μπάσκετ γυναικών Πανιώνιος - Ολυμπιακός

Με σοβαρά επεισόδια στιγματίστηκε ο αγώνας της 7ης αγωνιστικής για την Α1 Γυναικών, μέσα αλλά και έξω από το κλειστό της Αρτάκης στη Νέα Σμύρνη ανάμεσα σε οπαδούς του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού.

Πριν από την έναρξη του αγώνα, δημιουργήθηκε ένταση στις κερκίδες η οποία κλιμακώθηκε λίγο πριν από το τζάμπολ. Τότε, περίπου 100 οπαδοί του Ολυμπιακού προχώρησαν σε μαζική είσοδο, προκαλώντας ανησυχία στους ανθρώπους του γηπέδου.

Ο διαιτητής μετά από συνεννόηση με τις αρχές ζήτησε να απομακρυνθούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού από τις εξέδρες, ώστε να ξεκινήσει ο αγώνας.

Έξω από το γήπεδο εξαγριωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού έριξαν βεγγαλικά και καπνογόνα, ενώ συναντήθηκαν με φίλους του Πανιωνίου και κυριολεκτικά πιάστηκαν στα χέρια. Μάλιστα αρκετοί από αυτούς κρατούσαν κράνη και λοστούς και δημιούργησαν ζημιές στον περιβάλλοντα χώρο. Από τα επεισόδια που ξέσπασαν, ένας άνθρωπος τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Από την πλευρά τους, οι Πειραιώτες κάνουν λόγο για ελλιπή αστυνομική φύλαξη και υπογραμμίζουν πως δεν απαγορεύεται η παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες.

Ο αγώνας ξεκίνησε με 50 λεπτά καθυστέρηση.