Ξεκινάει η μάχη των "αιωνίων" στο ΣΕΦ

Ξεκινάει σήμερα η σειρά των τελικών για την ανάδειξη του πρωταθλητή της Α1, με τον Ολυμπιακό που έχει το πλεονέκτημα έδρας να υποδέχεται στις 19:30 στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό. Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και είναι έτοιμες για τη σειρά των παιχνιδιών που θα διεξαχθούν εναλλάξ στις έδρες των «αιωνίων» και θα κριθεί στις 3 νίκες.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, καθώς στην τελευταία προπόνηση – την οποία παρακολούθησε και ο Γιώργος Αγγελόπουλος- ο Στρόμπερι που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

Ανακούφιση και για τον Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος είδε τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος είχε υποστεί τράβηγμα στον πέμπτο αγώνα με τον Άρη, να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς. Εκτός αποστολής για τους «πράσινους», οι Γιάνκοβιτς και Παπαγιάννης. Τον αγώνα της Πέμπτης στο ΣΕΦ θα διαιτητεύσουν οι Χριστοδούλου, Σχινάς, Μητσόπουλος, ενώ αυτόν του ΟΑΚΑ την προσεχή Κυριακή οι Αναστόπουλος, Κορομηλάς, Μάνος.