Ο μικρός Τζέι, φίλος του Γιώργου Σαμαρά, στην Ελλάδα στα βραβεία του ΠΣΑΤ [εικόνες]

Ο πιτσιρικάς φίλαθλος της Σέλτικ και μεγάλος θαυμαστής του Γιώργου Σαμαρά έφτασε στην Ελλάδα και μάλιστα παραβρέθηκε στην βράβευση των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών από τον ΠΣΑΤ.

Ο μικρός που πάσχει από σύνδρομο down είναι μεταξύ των παρευρισκομένων στην εκδήλωση της απονομής των βραβείων, όπου αποτελεί έναν από τους ξεχωριστούς καλεσμένους του ΠΣΑΤ. Μάλιστα, κανείς δεν ξεχνάει και τον πανηγυρισμό του στο εύστοχο πέναλτι που εκτέλεσε ο Σαμαράς με τη φανέλα της Εθνικής στο Μουντιάλ απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού, δείχνοντας την αγάπη του για τον Έλληνα επιθετικό και την χώρα μας.

Τζέι και Γιώργος Σαμαράς είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν ξανά, αφού έδωσαν αμφότεροι το “παρών” στα βραβεία ΠΣΑΤ, όπου και έλαβαν τιμητική διάκριση. «Δεν υπάρχουν και πολλά λόγια να πω. Ευχαριστώ όλους όσους έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να βρεθεί εδώ ο Τζέι. Είναι σημαντικό για μένα. Υπάρχουν πολλοί ανώνυμοι άνθρωποι που με τις φιλανθρωπίες έκαναν πολλά περισσότερα για παιδιά που είναι άρρωστα και φτωχά. Αυτοί αξίζουν περισσότερα βραβεία. Ο μοναδικός λόγος που είμαι εδώ είναι ο μικρός. Είχα ένα πρόβλημα οικογενειακό και ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να μου δώσει δύναμη για να το ξεπεράσω είναι αυτός εδώ», δήλωσε ο ποδοσφαιριστής της Γουεστ Μπρομ.

samaras_jay5

samaras_jay4

samaras_jay1

samaras_jay2jpg

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΣΑΤ

1_457

seltik5

Πηγή: Ο μικρός Τζέι, φίλος του Γιώργου Σαμαρά, στην Ελλάδα στα βραβεία του ΠΣΑΤ [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/182914/o-mikros-tzei-filos-toy-giorgoy-samara-stin-ellada-sta-vraveia-toy-psat-eikones#ixzz3M2ohNN5o