Ο Μπερμπάτοφ απαντά στον ...Μπερμπάτοφ

Για την αγωνιστική παρουσία και την αποβολή του στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, την οποία χαρακτήρισε δίκαιη, αλλά και τις σκέψεις του, σε ό,τι αφορά το μέλλον του στο «Δικέφαλο του Βορρά», με βάσει όσα διατυπώνονται εσχάτως από διάφορες πλευρές, περί δυσαρέσκειάς του από τη συνεργασία του με την ομάδα, εξέφρασε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, επιλέγοντας να δώσει συνέντευξη στον… εαυτό του. Ο Βούλγαρος επιθετικός εκφράστηκε ανοιχτά, μέσω σελίδας του στο διαδίκτυο, χαρακτηρίζοντας ως ανοησίες τα όσα λέγονται περί αποχώρησής του.

«Γι’ αυτό δίνω την συνέντευξη σε σένα και όχι σε άτομα που κατασκευάζουν αυτές τις ηλίθιες ειδήσεις. Αυτά είναι ανοησίες που έχουν ως στόχο να βλάψουν την ομάδα. Οι άνθρωποι λένε:

‘Κοίτα τον. Δε θέλει να παίζει άλλο και πήρε κόκκινη κάρτα’. Το οποίο, φυσικά, δεν είναι αλήθεια. Και η αλήθεια είναι απλή. Ακόμα απολαμβάνω το παιχνίδι! Όταν δεν παίζω, είμαι απογοητευμένος και είμαι θυμωμένος. Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα μου τώρα και μάχομαι για την ομάδα μου, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως θα πάρω κόκκινη κάρτα κάποια στιγμή».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ