Πρόκριση Ολυμπιακού στους "8" με εξάρα στα Χανιά

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας με συνοπτικές διαδικασίες, διαλύοντας τα Χανιά στο Φάληρο με 6-0 και διπλασιάζοντας τις νίκες του επί της ομάδας από την Κρήτη, καθώς είχε προηγηθεί το 4-1 της πρώτης συνάντησης.

Παρά τους πολλούς αναπληρωματικούς που παρέταξε ο Μάρκο Σίλβα, η διαφορά δυναμικότητας των δύο αντίπαλων ήταν πολύ μεγάλη, όπως φάνηκε και από το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου, που ήταν 4-0.

Στο 4΄ ο Ζντιέλαρ άνοιξε το σκορ με πλασέ μέσα από την περιοχή, στο 12΄ ο Κασάμι με μονοκόμματο σουτ έκανε το 2-0, ενώ πριν το τρίτο γκολ μεσολάβησε ένα δοκάρι των φιλοξενούμενων στο 14΄ σε σουτ του Μπριλάκη, καθώς κι ένα χαμένο πέναλτι των γηπεδούχων στο 20΄, όταν ο Μπριλάκης έσπρωξε στην περιοχή τον Πουλίδο, με τον Πρίφτη να νικά τον Φουστέρ από τα 11 μέτρα.

Στο 36΄ ο Πουλίδο έφυγε μόνος μπροστά και γύρισε στον Σεμπά που έγραψε εύκολα το 3-0, ενώ στο 45΄ ο Κασάμι και πάλι, μετά από φάση διαρκείας, έσπρωξε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0.

Ίδιο το μοτίβο και στην επανάληψη, με τον Ολυμπιακό να χάνει πολλές ευκαιρίες.  Τελικά στο 73΄ και σε συνεργασία Ερνάνι –  Πουλίδο, ο δεύτερος έκανε το 5-0, με τον πρώτο να τραυματίζεται σε αυτή τη φάση, ενώ με τη συμπλήρωση του 90λεπτου ο Φουστέρ με συρτό σουτ έκλεισε το σκορ.

Πηγή: naftemporiki.gr