Ντέρμπι Ολυμπιακού-ΑΕΚ σήμερα στο ΣΕΦ

Στο ΣΕΦ διεξάγεται σήμερα στις 19:00 το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών του μπάσκετ, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την ΑΕΚ και το νικητή να μένει μόνος δεύτερος. Οι δυο ομάδες μοιράζονται αυτή τη στιγμή την πρώτη θέση, την ώρα που ο Παναθηναϊκός παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Σφαιρόπουλου που μετράει 12 συνεχόμενες νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη δεν θα έχει στη διάθεσή της τους γνωστούς τρεις, δηλαδή τον Πάτρικ Γιανγκ που χάνει όλη τη σεζόν, τον Ματ Λοτζέσκι που έπαθε θλάση στον αγώνα της Euroleague με την Αρμάνι Μιλάνο και τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος έχει υποστεί διάστρεμμα.

Χθες ήρθε στην Αθήνα ο αντικαταστάτης του Γιανγκ, Σον Τζέιμς, ο οποίος και θα υπογράψει το συμβόλαιό του όταν περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί. Από την πλευρά της η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να επανέλθει στις νίκες αφού μετράει τρεις συνεχείς ήττες, δύο στο EuroCup και μία στην Α1 από τον Άρη, χωρίς όμως τον Ντούσαν Σάκοτα, που αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση με αδιαθεσία και υψηλό πυρετό.

Ντεμπούτο θα κάνει για τους κιτρινόμαυρους ο Μάλκολμ Άρμστεντ ενώ της αποστολής της ομάδας στο ΣΕΦ θα ηγηθεί ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Μάκης Αγγελόπουλος.