Η Βαλένθια τιμώρησε τον οπαδό της και ο διαιτητής τον... Μέσι

Δυστυχώς οι ασχήμιες που βρίσκουν τον τρόπο να εμφανίζονται συχνά στα ποδοσφαιρικά γήπεδα βρίσκουν χώρο δράσης όχι μόνο στα κατώτερα πρωταθλήματα, όπως το ελληνικό, αλλά και στα κορυφαίο, όπως το ισπανικό.

Χαρακτηριστική είναι η κυριακάτικη ιστορία, όπου κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών της Μπαρτσελόνα για την επίτευξη του νικητήριου γκολ από τον Σέρχιο Μπουσκέτς, ο Λιονέλ Μέσι δέχτηκε ένα μπουκάλι στο κεφάλι από ανεγκέφαλο οπαδό της Βαλένθια. Και κάπου εκεί βέβαια, αρχίζει η διαφορά με την οποία χειρίζονται οι σύλλογοι τέτοιου είδους φαινόμενα.

Δια βίου απαγόρευση εισόσου στο γήπεδο!

Ο Μέσι αφού δέχτηκε το μπουκάλι έμεινε για λίγη ώρα πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο. Τελικά, δεν ήταν κάτι σοβαρό, όμως οι άνθρωποι της Βαλένθια με ανακοίνωσή τους τόνισαν πως «καταδικάζουν το συγκεκριμένο περιστατικό» και συνέχισαν ενημερώνοντας πως:

«Ο σύλλογος θα προσπαθήσει να εντοπίσει το άτομο που έριξε το μπουκάλι. Θα επιβάλουμε ποινή απαγόρευσης δια βίου στον οπαδό, καθώς η Βαλένθια λειτουργεί πάντα με την πολιτική της μηδενικής ανοχής σε τέτοιου είδους ενέργειες».

Ο διαιτητής τιμώρησε τον Μέσι!

Η Μπαρτσελόνα λοιπόν, πέρασε με 1-0 από το «Μεστάγια» απέναντι στη Βαλένθια σκοράροντας στο 93′ με τον Σέρχιο Μπουσκέτς, αλλά αυτό δεν μετριάζει την οργή που επικρατεί στις τάξεις των «Μπλαουγκράνα».

Αυτή δεν πηγάζει τόσο από το κακώς ακυρωθέν γκολ του Λουίς Σουάρες ως οφσάιντ, αλλά από την κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Λιονέλ Μέσι αμέσως μετά το γκολ. Ο Αργεντινός σταρ στη φάση που προαναφέραμε δέχτηκε το μπουκάλι στο κεφάλι, αλλά ο διαιτητής, Νταβίντ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν, κιτρίνισε τον «Λέο» και στο φύλλο αγώνα ανέφερε πως προσπαθούσε να κάνει καθυστερήσεις!

Ο Αργεντινός έδειχνε όντως ζαλισμένος και χρειάστηκε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα ενημερώθηκαν για αυτή την αναφορά του διαιτητή και έγιναν έξαλλοι, αφού το μεγάλο αστέρι της ομάδας βρέθηκε και χτυπημένος και… φταίχτης. Έτσι αποφάσισαν να ασκήσουν έφεση ζητώντας την ακύρωση της κάρτας στον Μέσι.

Πηγή: http://sports.in.gr/football/international/article/?aid=1231367609