«Χαίρομαι που γύρισα σπίτι ασφαλής»

Χαρούμενος που επέστρεψε ασφαλής σπίτι του από το γήπεδο «Απ. Νικολαίδης» εμφανίζεται με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Instagram, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος που δεν παίξαμε χθες, αλλά αφότου είδα τα βίντεο και τις φωτογραφίες χαίρομαι που εγώ και η υπόλοιπη ομάδα μου επιστρέψαμε στα σπίτια μας ασφαλείς. Το πάθος είναι ευπρόσδεκτο, αλλά όχι η τρέλα. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ποια είναι τα όρια. Τώρα εστιάζουμε στο μεγάλο παιχνίδι της Τρίτης. Πάμε Ολυμπιακέ!», έγραψε ο Νορβηγός μπακ.

«Καυστικός» ήταν και πάλι ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος έκανε λόγο για «νέα ζούγκλα» που έζησαν οι «ερυθρόλευκοι», ενώ χαρακτήρισε το γήπεδο της Λεωφόρου ως «ερείπιο» και ακατάλληλο για αγώνες.

Αργά τη νύχτα η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα επεισόδια στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, πριν την έναρξη του ντέρμπι «αιωνίων», το οποίο δεν άρχισε ποτέ.

«Το ματς με τον Παναθηναϊκό για την 11η αγωνιστική της Super League δεν άρχισε ποτέ με υπαιτιότητα των γηπεδούχων, λόγω σοβαρών επεισοδίων, πριν την έναρξη αυτού και για μεγάλο διάστημα», αναφέρει μεταξύ άλλων και παρακάτω προσθέτει:  «Μάλιστα, στη συνέχεια, το γήπεδο μετατράπηκε και σε πεδίο… μάχης για αρκετή ώρα μεταξύ οπαδών και αστυνομικών καθώς υπήρξε μαζική εισβολή κόσμου στον αγωνιστικό χώρο! Το τοπίο έφερε στο νου τα περσινά έκτροπα, με καδρόνια, διαφημιστικές πινακίδες να εκτοξεύονται, ξύλο με πυροσβεστήρες, πέτρες, συρματοπλέγματα… Το γήπεδο θύμισε βομβαρδισμένο τοπίο…».