"Η Μέρκελ μου είπε να μην χάσουμε από τους Τούρκους"

Βελτιωμένη συγκριτικά με τον αγώνα της περασμένης Παρασκευής απέναντι στο Λουξεμβούργο και με αρκετό πάθος ΧΘΕς, η Εθνική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Τουρκία στη φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Φατίχ Τερίμ» της Κωνσταντινούπολης, παρουσία των Πρωθυπουργών της Ελλάδας και της γειτονικής χώρας, Αλέξη Τσίπρα και Αχμέτ Νταβούτογλου.

Ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε τους ποδοσφαιριστές της εθνικής μας και τους χαιρέτησε δια χειραψίας ενώ είχε και έναν σύντομο διάλογο με τον ομοσπονδιακό προπονητή Μίχαελ Σκίμπε, λέγοντάς του ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός αποκάλυψε το διάλογο που είχε πριν από μερικές ημέρες με την Καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ στη Μάλτα, στη σύνοδο κορυφής για το θέμα των προσφύγων.

«Η Μέρκελ μου είπε να προσέξω να μη χάσουμε στον αγώνα με την Τουρκία, κι εγώ της απάντησα πως δεν θα χάσουμε γιατί έχουμε Γερμανό προπονητή» ήταν ο διάλογος των δύο ηγετών, σε μια σκηνή που είχε απαθανατιστεί φωτογραφικά και είχε προκαλέσει διεθνή περιέργεια για το περιεχόμενό του

Πηγή: ΑΠΕ, skai.gr