Σε ρυθμούς Champion League κινείται ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έχει στραμμένη ήδη την προσοχή του στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το Champions League, την ίδια στιγμή που στο λιμάνι επικρατεί ικανοποίηση για την αύξηση της διαφοράς από τους “διώκτες” τους στο πρωτάθλημα. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν πάρει σαφές προβάδισμα για την κατάκτηση και του εφετινού πρωταθλήματος και πλέον εξαρτάται από τους ίδιους, το αν θα μπορέσουν να τελειώσουν τον εφετινό τίτλο, πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Ο Μάρκο Σίλβα από την πλευρά του, προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να στρέψει την προσοχή των παικτών του στην εντός έδρας αναμέτρηση με τους Κροάτες, η οποία είναι κρίσιμη για την πορεία των «ερυθρολεύκων» στο εφετινό Champions League. Ο Πορτογάλος τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς της τέταρτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων, όπου οι νταμπλούχοι Ελλάδος θέλουν μόνο τη νίκη, προκειμένου να κάνουν το σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο τεχνικός των “ερυθρολεύκων” φέρεται να καταλήγει στους Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι για τις θέσεις των αμυντικών μέσων, την ίδια στιγμή που σκέφτεται σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Ερνάνι στο βασικό σχήμα των “ερυθρολεύκων” στο ματς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα συνεχιστεί τη Δευτέρα με νέα προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Την ίδια ώρα ο 38χρονος Ισπανός γυμναστής στο επάγγελμα Αντόνιο Ματέου Λαόθ ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 4η αγωνιστική στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Ίβηρας ρέφερι, ο οποίος προήχθη σε διαιτητή της 1ης κατηγορίας στην UEFA το 2012, θα βρεθεί στο δρόμο οποιασδήποτε ελληνικής ομάδας. Βοηθούς θα έχει τους συμπατριώτες του Πάου Σεμπριάν Ντέβις και Ρομπέρτο Ντίαζ Πέρεθ.

Επιπρόσθετοι βοηθοί περιοχής θα είναι οι Χαβιέρ Εστράδα Φερνάντεθ, Χεσούς Χιλ Μανθάνο και τέταρτος διαιτητής ο Μιγκέλ Μαρτίνεθ Μουνουέρα, άπαντες Ισπανοί.