Ολυμπιακός: Έτοιμος και αποφασισμένος

Δίχως εκπλήξεις σε πρόσωπα και με έμφαση στην τακτική και τις στημένες φάσεις θα στήσει ο Μίτσελ τον Ολυμπιακό κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Έτοιμος είναι ο Ολυμπιακός για την αποψινή (26/11, 21:45) μάχη με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο “Βιθέντε Καλδερόν”, που παραμένει ένα επιβλητικό γήπεδο παρά το γεγονός πως ο χρόνος έχει αφήσει έντονα επάνω του τα σημάδια.

Οι “ερυθρόλευκοι” προπονήθηκαν δίχως προβλήματα την Τρίτη (25/11) το απόγευμα στο γήπεδο των Πρωταθλητών Ισπανίας, καθώς και ο Μανιάτης που είχε ενοχλήσεις στον αστράγαλο, έδειξε πως δεν θέλει να λείψει από τον σπουδαίο αγώνα με τους “ροχιμπλάνκος”.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα μπορούσε βεβαίως να αρνηθεί το οτιδήποτε στον Μίτσελ και έτσι ο Ολυμπιακός το πρωί της Τετάρτης (26/11) θα έχει την ευκαιρία να μπει στο προπονητικό κέντρο των “μερένχες” και να πραγματοποιήσει ένα χαλάρωμα, λίγες μόλις ώρες πριν επισκεφθεί το “Βιθέντε Καλδερόν”.

Εκεί όπου ο 51χρονος τεχνικός των Πειραιωτών δεν ετοιμάζει μεγάλες εκπλήξεις στην ενδεκάδα, κάτι που παραδέχθηκε ο ίδιος στην συνέντευξη Τύπου της Τρίτης. Είναι δεδομένο πως σε επίπεδο τακτικής ο Μίτσελ ετοιμάζει παγίδες για τον Σιμεόνε και τους παίκτες, όπως δεδομένο είναι και το γεγονός πως όσον αφορά τα πρόσωπα καμία ομάδα δεν έχει πολλά να κρύψει.

Ο Ολυμπιακός θα είναι ίδιος κατά 10/11 τουλάχιστον με αυτόν που εμφανίστηκε στο Τορίνο. Όπου ερωτηματικό βάλτε το όνομα του Παϊτίμ Κασάμι. Κόντρα στην Γιουβέντους ο Ελβετός διεθνής ήταν στον πάγκο, τώρα διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα αντί ενός από τους Εντινγκά, Μανιάτη ή Ντομίνγκες.

Διαβάστε περισσότερα στο:

http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/etoimos_kai_apofasismenos.3163539.html