Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της ΑΕΚ με 4-0

Σαφώς καλύτερος ο Ολυμπιακός, κατάφερε να επιβληθεί της ΑΕΚ με το συντριπτικό 4-0 στο κατάμεστο Καραϊσκάκη. Οι «ερυθρόλευκοι» στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής στο «Γ. Καραϊσκάκης» σκόραραν με τους Μποτία (28′), Ιντέγε (70′) και Φορτούνη (78′, 90’+3’ πεν.) και έφτασαν σε μία μεγάλη νίκη.

Οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν το 7×7 στο πρωτάθλημα και αυξάνουν συνεχώς τη διαφορά από τους διώκτες τους. Από την άλλη, οι «κιτρινόμαυροι» αν εξαιρεθούν ορισμένες καλές εμπνεύσεις στο πρώτο μέρος, δεν έφτασαν σε επίπεδο απόδοσης που να δικαιολογεί τις απαιτήσεις για ένα θετικό αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη.

Τα γκολ:

Γκολ: 28′ Μποτία, 70′ Ιντέγε, 78′, 90’+3′ Φορτούνης
66′ δοκάρι ο Ντομίνγκες

Οι κάρτες:

Κίτρινες κάρτες: Σιόβας, Μποτία, Μαζουάκου, Σαλίνο – Αραβίδης, Κορδέρο, Μπαρμπόσα

Κόκκινες κάρτες: –

 

Οι συνθέσεις: 

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μαζουάκου, Μποτία, Σιόβας, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Τσόρι Ντομίνγκες (76′ Φορτούνης), Σεμπά (79′ Ερνάνι), Ιντέγε, Ντουρμάζ (64′ Πάρντο).

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Μπαρόχα, Γκάλο, Ντίντακ, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Γιόχανσον, Σιμόες (63′ Μπουονανότε), Πλατέλλας (75′ Κρισάντους), Μπαρμπόσα, Μάνταλος (83′ Κορδέρο), Αραβίδης.

Οι πρώτες δηλώσεις:

Σίλβα: “Το παιχνίδι ήταν δύσκολο. Έπρεπε να προσπαθήσουμε πολύ, δεν παίξαμε ακριβώς όπως θέλαμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, στον κόσμο μας, στην ομάδα μας”.

Δέλλας: “Νομίζω ότι δεχτήκαμε το πρώτο γκολ χωρίς να πιεστούμε. Μεγάλο το σκορ, αλλά είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Κοιτάμε μπροστά”.

 

a

b

d

g