Απόψε στο Φάληρο ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ

Ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να δώσουν συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις τους σε Λονδίνο και Θεσσαλονίκη, προσθέτοντας μια ακόμα νίκη στην φετινή συγκομιδή τους και παραμένοντας αήττητοι εντός των συνόρων.

Ο Μάρκο Σίλβα ζήτησε από τους παίκτες του να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν, πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, ενώ προσπαθεί να τους τονίσει πως το ματς με την Ένωση κρύβει παγίδες. Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει από τους παίκτες του να ξεχάσουν την κρίσιμη αναμέτρηση με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, καθώς προηγείται το ματς με τους “κιτρινόμαυρους”.

Ο Πορτογάλος δεν αναμένεται να αλλάξει την αγωνιστική διάταξη των “ερυθρολεύκων”. Στην εστία θα βρεθεί ο Ρομπέρτο, με τους Μποτία και Σιόβα στο κέντρο της άμυνας. Οι Μαζουακού και Σαλίνο θα είναι οι δυο μπακ, με τους Καμπιάσο και Μιλιβόγεβιτς να είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι.

Οι Ντουρμάζ και Πάρντο θα αγωνιστούν στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, με τον Φορτούνη σε ρόλο επιτελικού μέσου. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Ιντέγε. Ο Σίλβα δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Μανιάτη, Ελαμπντελαουί και Μπουχαλάκη, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής.