Σούπερ Λίγκα: Τα βλέμματα σε ΟΑΚΑ, Νέα Σμύρνη και Περιστέρι

Το κυρίως πιάτο της 3ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα θα σερβιριστεί σήμερα με τη διεξαγωγή τεσσάρων αναμετρήσεων, που εμφανίζουν αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον. Η αρχή θα γίνει στις 16:00 στο ΟΑΚΑ, όπου η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά τη ‘γκέλα” στην Ξάνθη την προηγούμενη αγωνιστική, η Ένωση δεν έχει περιθώριο για νέα απώλεια, αλλά απέναντι στους καλοδουλεμένους Γιαννιώτες θα πρέπει να παίξει πολύ καλά για να τα καταφέρει.

Λίγο αργότερα (18:15), μερικά χιλιόμετρα δυτικότερα ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί την Ξάνθη σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων με τους ίδιους στόχους, ενώ την ίδια ώρα θα ξεκινήσει το παιχνίδι στο Αγρίνιο ανάμεσα στον Παναιτωλικό, που προέρχεται από τη νίκη στην Τρίπολη και τον Πανθρακικό, που ακόμη αναζητεί τον πρώτο βαθμό του.

Το φινάλε της ημέρας θα δοθεί στη Νέα Σμύρνη (20:30), όπου ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό. Οι “κυανέρυθροι” προέρχονται από τη νίκη στο “Καυτανζόγλειο” και είναι σίγουρο ότι θα δυσκολέψουν τους “πράσινους”, που μετά το χθεσινό τρίποντο του Ολυμπιακού χρειάζεται τη νίκη για να συνεχίσει να ισοβαθμεί στην κορυφή με τον πρωταθλητή.

Πηγή: naftemporiki.gr