Super League: Κρίσιμη αναμέτρηση Παναθηναϊκού - Καλλονής

Με τέσσερις αναμετρήσεις, εκ των οποίων ξεχωρίζει αυτή ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Καλλονή στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (19:15), θα διεξαχθεί σήμερα το «κυρίως μενού» της 2ης αγωνιστικής της Super League.

Ο απρόσμενος ευρωπαϊκός αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από την Καμπάλα προκάλεσε… τριγμούς στο «πράσινο στρατόπεδο» και η αποψινή αναμέτρηση με την ομάδα της Λέσβου αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο κόσμος του «τριφυλλιού» κάθεται σε «αναμμένα κάρβουνα» μετά το σοκ της περασμένης Πέμπτης και περιμένει την αγωνιστική… αναγέννηση της ομάδας του, αρχής γενομένης από το σημερινό αγώνα.

Επίσης πολύ σημαντικό ματς θα γίνει και στους «Ζωσιμάδες», όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ (21:30). Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ισοπαλίες στην πρεμιέρα (1-1 ο ΠΑΣ στη Βέροια, ο 0-0 ο «δικέφαλος» στην Τούμπα με Ξάνθη), οπότε θα παλέψουν με αποκλειστικό στόχο την πρώτη νίκη.

Αμφίρροπη αναμένεται και η αναμέτρηση στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», όπου ο Αστέρας Τρίπολης θα φιλοξενήσει τον Παναιτωλικό (19:15), ενώ ο Ηρακλής μετά το «διπλό» της πρεμιέρας επί της Καλλονής, θα αντιμετωπίσει στο «Καυτανζόγλειο» τον Πανιώνιο (19:15) με στόχο να κάνει το 2Χ2.