Δύσκολη η υπόθεση Κάμπελ

Είναι δεδομένο πως ένας ποδοσφαιριστής όπως ο Κάμπελ ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, ωστόσο η υπόθεση επιστροφής του Κοσταρικανού στου Ρέντη μόνο εύκολη δεν είναι.

Από την στιγμή που ο Τζόελ Κάμπελ πρόκειται να βγει στην αγορά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως ουκ ολίγες ομάδες θα ενδιαφερθούν για την απόκτηση του από την Άρσεναλ.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει προκαλέσει… πονοκεφάλους στον Αρσέν Βενγκέρ, καθώς ο Αλσατός τεχνικός δυσκολεύεται να του εμπιστευθεί μια θέση στην ενδεκάδα ή και ακόμη και τον πάγκο των αναπληρωματικών, αν και κατ΄επανάληψη έχει εκφραστεί με κολακευτικά λόγια για την αξία του.

Η ανάγκη της Άρσεναλ για άμεσα αποτελέσματα ώθησε τον Βενγκέρ στο να αναζητήσει πιο έτοιμες λύσεις για την ομάδα του και μοιραία ο Κάμπελ δεν είχε τον χρόνο συμμετοχής που προσδοκούσε.

Οι “κανονιέρηδες” διανύουν μια προβληματική – στο ξεκίνημα τουλάχιστον – σεζόν, γεγονός που κάνει ακόμη πιο δύσκολη την απόφαση του Βενγκέρ να εμπιστευθεί τον 22χρονο Κοσταρικανό κυνηγό.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μοιάζει να βαρέθηκε να περιμένει την εμπιστοσύνη της Άρσεναλ και πλέον ετοιμάζει τα μπογαλάκια του για άλλες πολιτείες, με τους προορισμούς να διαφέρουν: Μιλάνο, Φλωρεντία, Λισσαβώνα, Κωνσταντινούπολη και Πειραιάς θα ήθελαν να φιλοξενήσουν τον Κάμπελ, που καλείται να αποφασίσει που θέλει να τον βρει ο χειμώνας.

Διαβάστε περισσότερα στο:

http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/duskolh_h_ypothesh_kampel.3139592.html