Εύκολη κλήρωση για Παναθηναϊκό, δύσκολη για ΠΑΟΚ και Ατρόμητο

Την υπέρβαση θα επιδιώξει να κάνει ο Ατρόμητος απέναντι στην Φενερμπαχτσέ του Βίτορ Περέιρα και του Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Η ομάδα από την Τουρκία δαπάνησε πολλά χρήματα στο μεταγραφικό παζάρι, με στόχο να προκριθεί στους ομίλους του Champion League, αλλά γνώρισε βαριά ήττα στη ρεβάνς από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και έμεινε εκτός συνέχειας.

Στον πάγκο της Φενέρ βρίσκεται ο «άτακτος», Βίτορ Περέιρα, που την περασμένη σεζόν ήταν προπονητής του Ολυμπιακού και γνωρίζει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα. Το ρόστερ της είναι γεμάτο… ποιότητα, με την πιο μεγάλη κίνηση αυτή της απόκτησης του εκ των αρχηγών της εθνικής Ολλανδίας, Ρόμπιν φαν Πέρσι.

Την Καμπάλα θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στα play off του Europa League, όπως προέκυψε από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας ενώ ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε με τη δανέζικη Μπρόντμπι με τον πρώτο αγώνα στη Θεσσαλονίκη και τον επαναληπτικό στη Δανία. Εντός έδρας θα διεξαχθούν και οι τρεις πρώτοι αγώνες των ελληνικών ομάδων στις 20 Αυγούστου ενώ οι ρεβάνς θα διεξαχθούν εκτός έδρας στις 27 Αυγούστου.