Νίκη (3-1) του Παναθηναϊκού με Λεβαδειακό

Με νίκη συνέχισε στους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας του ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας του Λεβαδειακού με 3-1.

Οι γηπεδούχοι ήταν πάντως η ομάδα που άνοιξε το σκορ, όταν στο 13΄ το δυνατό σουτ του Μιλιάζες απέκρουσε ο Στιλ, αλλά δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα κι έτσι έγινε το 1-0.

Τρία λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Δώνη, από πάσα του Λουντ, ενώ στο 30΄ η ”οβίδα” του Μαχαίρα τράνταξε τα γκολπόστ του Άγγλου τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού.

Τελικά οι ”πράσινοι” έφτασαν στην ισοφάριση στο 44΄, όταν σε φάουλ του Λουντ ο Κουτρουμπής πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στον Καλτσά, ο οποίος έγραψε το 1-1 με νέα κεφαλιά.

Στο 48ο λεπτό έγινε το 1-2, όταν σε φάση διαρκείας στην περιοχή του Λεβαδειακού, από κόρνερ του Λουντ και πάλι, ο Πέτριτς πλάσαρε από κοντά δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι πολλές αλλαγές στη συνέχεια ”έκοψαν” το ρυθμό, με τον Στιλ να αποκρούει στο 78΄ το σουτ του Παππά και τον Καρέλη να διαμορφώνει το τελικό 1-3 στο 84΄ με εν κινήσει καρφωτή κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Μαρινάκη.