Το τριφύλλι αποχαιρέτησε το Europa League.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε αλλά πλήρωσε τα αμυντικά του λάθη και ηττήθηκε από την Αϊντχόφεν με 3-2 στη Λεωφόρο, αποτέλεσμα που τον αφήνει εκτός συνέχειας στην Ευρώπη.

Η Αϊντχόφεν μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε για ένα γρήγορο γκολ χωρίς αποτέλεσμα όμως. Οι Ολλανδοί έχασαν την μεγαλύτερη τους ευκαιρία στο 10′ όταν ο Πέτριτς έχασε την μπάλα στο χώρο του κέντρου η Αϊντχόφεν βγήκε στην αντεπίθεση με την μπάλα να φτάνει στον Ντεπάι ο οποίος βρέθηκε ανενόχλητος μέσα στην περιοχή πλάσαρε αλλά ο Στιλ απέκρουσε με ωραίο επέμβαση.

Ο Γιάννης Αναστασίου επέλεξε τελικά να αφήσει στον πάγκο το μεγάλο του όπλο το Μάρκους Μπεργκ και να ρισκάρει μόνο με την συμμετοχή του Γκόρντον Σίλντενφελντ. Ήθελε εξάλλου οι παίκτες του να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για το “win or die” παιχνίδι με τους Ολλανδούς όπως ο ίδιος είχε πει μια μέρα νωρίτερα. Ο Έλληνας τεχνικός επέλεξε να παρατάξει ένα αρχικό σχήμα με τους Στιλ, Τριανταφυλλόπουλο, Μέντες, Σίλντενφελντ, Νάνο, Λαγό, Ζέκα, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Καρέλη και Πέτριτς.

Διαβάστε περισσότερα στο: http://www.sport24.gr/football/EuropaLeague/panathhnaikos-aintxofen_2-3.3127407.html