Νέο πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου σε γήπεδα για έξι μήνες στον Δ. Γιαννακόπουλο

Νέες κυρώσεις σε βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, τον ισχυρό άνδρα της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αποφάσισε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ  ο οποίος του επέβαλε νέο πρόστιμο (11.000 ευρώ) και ποινή απαγόρευσης εισόδουσε όλα τα γήπεδα για έξι μήνες.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε για δυσφημιστική συμπεριφορά για το άθλημα, μετά τις δηλώσεις του κατά του Βασίλη Σπανούλη στο ντέρμπι αιωνίων της 24ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών (2/5). Επίσης, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 15.000 ευρώ.

Αναλυτικά:

1) Στον Δημήτριο Γιαννακόπουλο, πρόσωπο άμεσα συνδεόμενο με την ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. Κ.Α.Ε., ιδιοκτήτη και πρώην Πρόεδρο αυτής, για την από 2-5-2015 δυσφημιστική για το άθλημα της καλαθόσφαιρας συμπεριφορά του, απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών και πρόστιμο 11.000,00€ και

2) Στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για την ανωτέρω από 2-5-2015 δυσφημιστική για το άθλημα της καλαθόσφαιρας συμπεριφορά του Δημητρίου Γιαννακόπουλου, πρόστιμο 15.000,00€.