Νέα ήττα από τους ψυχωμένους «ψαράδες» των Νησιών Φερόε...

Με 2-1 έχασε η Εθνική μας από τα Νησιά Φερόε για τα προκριματικά του Euro 2016.

Η καταστροφική πορεία της Εθνικής ομάδας στον 6ο προκριματικό όμιλο για το EURO 2016 συνεχίστηκε και την 6η αγωνιστική, καθώς ηττήθηκε και πάλι από τα Νησιά Φερόε, αυτή τη φορά στο Τορσάβν με 2-1. Μοιραία, παραμένει ουραγός στη βαθμολογία με μόλις δύο βαθμούς στο ενεργητικό της και φυσικά αποχαιρέτησε και τις όποιες -ελάχιστες- ελπίδες είχε για την 3η θέση.

Ο Χάνσον στο 32′ και ο Όλσεν στο 70′ σημείωσαν τα γκολ για τους γηπεδούχους, που πέτυχαν το ανεπανάληπτο μέχρι σήμερα, να νικήσουν «μέσα-έξω» έναν αντίπαλό τους. Το γκολ της Εθνικής ομάδας σημείωσε ο Παπασταθόπουλος στο 84′.

Στο μεταξύ, δεν φτάνει η άσχημη συγκομιδή στα προκριματικά του Euro, η Εθνική μας βλέπει να μην την ευνοούν και τ’ άλλα αποτελέσματα. Η Ουγγαρία πέρασε 1-0 από τη Φινλανδία κι απαγόρευσε μείωση της διαφοράς.

Χάρη σ’ ένα γκολ του Στίμπερ λοιπόν στο 82’, η Ουγγαρία πέρασε με 1-0 από τη Φινλανδία και όχι μόνο επέκτεινε την απόσταση από την Εθνική μας στους εννέα πόντους (εν αναμονή του αγώνα στα Νησιά Φερόε), αλλά θ’ αποκτήσει σοβαρές ελπίδες και για τη δεύτερη θέση αν η Βόρειος Ιρλανδία δεν επικρατήσει αργότερα της Ρουμανίας.

Πηγή: sport-fm.gr