Porto Carras Spring Half Marathon 30 και 31 Μαΐου στη Σιθωνία Χαλκιδικής

Το Porto Carras Spring Half Marathon powered by XTERRA, θα διεξαχθεί στις 30 & 31 Μαΐου, στο βραβευμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα του Porto Carras, στη Σιθωνία Χαλκιδικής.

Στο αθλητικό διήμερο, που περιλαμβάνει αγώνες τρεξίματος, το Σάββατο το απόγευμα, στο πευκόφυτο περιβάλλον και τα λιμανάκια του συγκροτήματος δίπλα στη θάλασσα και αγώνες κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας στα πεντακάθαρα νερά του κόλπου του Μαρμαρά, οι συμμετοχές έχουν ήδη ξεπεράσει τις 500 και συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον με αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Σάββατο στις 17:30 θα πραγματοποιηθεί αγώνας τρεξίματος σε 3 διαφορετικές αποστάσεις: 5 χιλιομέτρων, 10 χιλιομέτρων και 21 χιλιομέτρων (Ημιμαραθώνιος), δίνοντας την δυνατότητα σε όλους, να δοκιμάσουν τις αντοχές και τις δυνάμεις τους και να χαρούν την συμμετοχή σε πανέμορφες διαδρομές μέσα στη φύση.

Την Κυριακή το πρωί στις 10:00, θα πραγματοποιηθεί κολυμβητικός αγώνας ανοικτής θάλασσας σε 3 διαφορετικές αποστάσεις 1000, 2500 & 5000 μέτρων με εκκίνηση και τερματισμό την παραλία του συγκροτήματος σε σηματοδοτημένη διαδρομή.

Η εξαιρετική διοργάνωση του 2014 και οι μαγευτικές διαδρομές, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις σε αθλητές και θεατές και η φετινή διοργάνωση αναμένεται να είναι μια ακόμα συναρπαστική εμπειρία, σε ένα ασφαλές και οργανωμένο περιβάλλον με την εγγύηση της XTERRA Greece.

a

Οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι και την Κυριακή 24 Μαΐου στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης http://www.xterragreece.com .