Με στόχο το τέταρτο αστέρι ο Ολυμπιακός απέναντι στη Ρεάλ

Η ομάδα του Ολυμπιακού που αρνείται να χάσει όπως χαρακτηριστικά μεταδίδουν όλα τα ΜΜΕ, στις 21.00 θα αντιμετωπίσει τη βασίλισσα Ρεάλ, με στόχο να φέρει το τέταρτο αστέρι στην Ελλάδα.

Σήμερα όλοι οι φίλαθλοι που αγαπάνε την καλαθοσφαίριση θα είναι στο πλευρό του Ολυμπιακού γιατί όπως είπε χθες στην συνέντευξη Τύπου του τελικού ο Γιώργος Πρίντεζης «δεν έχει σημασία αν είναι ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός, είναι μία εθνική υπόθεση».

Ο τελικός είναι μια επανάληψη του τελικού του Λονδίνου τότε που ο Ολυμπιακός επικράτησε της Ρεάλ με 100-88 και κατέκτησε το τρόπαιο.

Αυτός είναι ο τρίτος συνεχόμενος τελικός της Ρεάλ και ίσως ο πιο αγχώδης, όχι μόνο επειδή ηττήθηκε στους δύο προηγούμενους (από Ολυμπιακό και Μακάμπι) αλλά κυρίως επειδή παίζει στην έδρα της, μπροστά στο κοινό της, όσο για τον Ολυμπιακό, αρνείται να χάσει…

Οι διαιτητές του αγώνα:

Οι Σάσα Πουκλ (Σλοβενία), Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία) και Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία) θα διευθύνουν τον τελικό του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ρεάλ, την Κυριακή στη Μαδρίτη.

Οι δύο τελευταίοι ήταν και στη νίκη των «ερυθρόλευκων» επί της ΤΣΣΚΑ στον ημιτελικό, ενώ ο Πουκλ «σφύριξε» τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

Δεν μπορούσαν να οριστούν στον τελικό ο Έλληνας Χρίστος Χριστοδούλου και ο Ισπανός Ντάνιελ Ιερεθουέλο, λόγω συμμετοχής εκπροσώπων ομάδων της χώρας τους στον τελικό.

Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό!!