Σφαιρόπουλος: Έχουμε πίστη στις δυνατότητες της ομάδας

Με πίστη στις δυνατότητες της ομάδας και ελπίδα ότι η Μαδρίτη θα αποτελέσει τον τέταρτο μεγάλο σταθμό στην ευρωπαϊκή ιστορία της ομάδας μετά τη Ρώμη, την Κωνσταντινούπολη και το Λονδίνο αναχώρησε το απόγευμα για την Ισπανία η αποστολή του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα συμμετάσχουν στο φετινό φάιναλ-4 της Ευρωλίγκας αντιμετωπίζοντας στον ημιτελικό της Παρασκευής την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στοχεύοντας βεβαίως σε πρόκριση στον τελικό της Κυριακής.

«Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουμε εδώ. Παίζουμε με μια ομάδας η οποία πάει στο φάιναλ-4 με το καλύτερο ρεκόρ στη διοργάνωση» δήλωσε πριν την αναχώρηση ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος.

«Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και τους παίκτες μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι και να κάνουμε ό,τι έχουμε σχεδιάσει. Αυτός είναι ο σκοπός μας: πάμε να κάνουμε ό,τι έχουμε σχεδιάσει στο παρκέ» πρόσθεσε ο κ. Σφαιρόπουλος.

«Είναι σημαντικό ότι όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι. Έχουμε πλήρες ρόστερ κι αυτό σημαίνει ότι έχουμε όλες τις δυνατότητες να κάνουμε κάτι καλό. Με ενδιαφέρει η ομάδα μας, όχι τι λένε οι άλλοι. Αν κάποιος λέει ότι είναι φαβορί ή όχι δεν με ενδιαφέρει. Η μια ομάδα έχει χάσει τρεις φορές και η άλλη επτά. Οι αριθμοί λένε την αλήθεια» συμπλήρωσε ο Έλληνας προπονητής.

Δηλώσεις έκανε στο αεροδρόμιο και ο Κώστας Σλούκας, που χαρακτήρισε φαβορί τους Ρώσους. «Είναι ένα παιχνίδι με μοιρασμένες πιθανότητες. Η ΤΣΣΚΑ είναι δυνατή ομάδα, με πλήρες ρόστερ. Μπορούμε να την πούμε φαβορί, αλλά θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για να πάμε στον τελικό. Μπορεί να χρειάζεται και η τύχη, αλλά όλοι θα παλέψουμε για το καλύτερο και πάνω από όλα η ομάδα».