Σύμφωνα με την Γκέτινγκεν ο Ρέιμαρ Μόργκαν είναι και επίσημα παίκτης Παναθηναϊκού

Ως αθλητής του Παναθηναϊκού θα πρέπει να λογίζεται ο Ρέιμαρ Μόργκαν, μετά και την ανακοίνωση της Γκέτινγκεν, στην οποία αγωνιζόταν ως τώρα. Συγκεκριμένα, στην επίσημη ιστοσελίδα της γερμανικής ομάδας αναφέρεται η μετακίνηση του Αμερικανού στο «τριφύλλι» μέχρι το τέλος της σεζόν και μάλιστα, ο σύλλογος αποχαιρέτησε τον παίκτη ευχόμενος καλή επιτυχία στη νέα του προσπάθεια.

Πλέον, ο 26χρονος Αμερικανός αναμένεται να ανακοινωθεί και από τον Παναθηναϊκό, μόλις ρυθμιστούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες στους όρους του συμβολαίου. Ο Μόργκαν αγωνιζόμενος με την Γκέτινγκεν είχε 16,2 πόντους μέσο όρο στην Basketball Bundesliga με 6 ριμπάουντ σε 22 λεπτά συμμετοχής.

Ο Γενικός Διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Φρανκ Μέινερτσχαγκεν , δήλωσε υπερήφανος για τη μετακίνηση αυτή: «Για εμάς είναι μία τεράστια αναγνώριση της δουλειάς μας στο σύλλογο. Ποιός θα φανταζόταν πώς ένας παίκτης της Γκέτινγκεν θα μπορούσε να ενσωματωθεί σε μία κορυφαία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό! Ευχόμαστε στον Ρέι τα καλύτερα για το μέλλον του».