Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 68χρονος ασελγούσε σε βάρος της 4χρονης εγγονής του

Φρίκη και αποτροπιασμός στη Θεσσαλονίκη, όπου 68χρονος ημεδαπός ασελγούσε επί τέσσερις ολόκληρους μήνες, από τον Φεβρουάριο του 2024 έως τον Ιούνιο του ίδιου έτους, σε βάρος της μόλις τεσσάρων ετών εγγονής του.

Ειδικότερα, οι γονείς του παιδιού εμπιστευόταν στον παππού τη φύλαξή του κατά τις ώρες απουσίας τους. Άρχισαν να παρατηρούν ότι η 4χρονη, όταν γύριζε στο σπίτι της από αυτό του παππού, είχε πιο νευρική συμπεριφορά σε σχέση με τις άλλες ώρες. Ξεκίνησαν ερωτήσεις στο παιδί και με τις απαντήσεις του, άρχισαν κάτι να υποψιάζονται. Το πήγαν σε ψυχολόγο και όταν οι ενδείξεις έγιναν αρκετές, κατήγγειλαν το γεγονός στην αστυνομία.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 68χρονος, τουλάχιστον από τον Φεβρουάριο του 2024 έως τον μήνα Ιούνιο, προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της εγγονής του.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 68χρονου για τα αδικήματα των γενετήσιων πράξεων με ανήλικους ή ενώπιόν τους, κατάχρηση ανηλίκων και γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών κατ΄εξακολούθηση.

Στο πλαίσιο έρευνας στην οικία του 68χρονου, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητό τηλέφωνο και φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.