Μπούλινγκ κατά Νοτοπούλου για υβριστικές και σεξιστικές επιθέσεις στο διαδίκτυο- Ακρίτα: Θύμα ακραίου μισαναπισρισμού

Επιθέσεις από τρολ στο Χ δέχεται η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου. Η ίδια, που πριν λίγες ημέρες είχε δηλώσει πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, «δεν επιμένει στην ενότητα αλλά στον διχασμό», με ανάρτησή της κάνει λόγο για «υβριστικές, σεξιστικές και απειλητικές επιθέσεις».

«Δεν είναι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε η πολιτική που μας αξίζουν αυτά και δεν θα τα επιτρέψουμε. Ματαιοπονείτε» καταλήγει.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Νοτοπούλου

Από τον καταιγισμό υβριστικών, σεξιστικών και απειλητικών επιθέσεων που δέχομαι τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, δεν εξαιρέθηκε το πρόβλημα υγείας μου.

Δέχτηκα και δέχομαι μπούλινγκ για τον τρόπο ομιλίας μου, απόρροια της δυσκολίας που αντιμετωπίζω χρόνια με την βαρηκοϊα μου. Λυπάμαι για το επίπεδο και την κατάντια των δήθεν «δικαιωματιστών» που βάλλουν ανοιχτά κατά της συμμετοχής στην πολιτική ατόμων με χρόνιο νόσημα και αναπηρία.

Δεν είναι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε η πολιτική που μας αξίζουν αυτά και δεν θα τα επιτρέψουμε. Ματαιοπονείτε!

Θέση στο μπούλινγκ που δέχεται η Κατερίνα Νοτοπούλου πήρε η Έλενα Ακρίτα, βουλευτής και αναπληρώτρια τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αρμόδια για τα Δικαιώματα και την Ισότητα.

Η Έλενα Ακρίτα επισημαίνει ότι η Κατερίνα Νοτοπούλου έπεσε «Θύμα ακραίου μισαναπηρισμού και η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κατερίνα Νοτοπούλου η οποία δέχεται μπούλινγκ για τον τρόπο ομιλίας της – απόρροια της δυσκολίας που αντιμετωπίζει χρόνια τώρα με τη βαρηκοΐα».

Η αναπληρώτρια τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αρμόδια για τα Δικαιώματα και την Ισότητα, στη δήλωσή της αναφέρει ότι για μια ακόμα φορά παρακολουθούμε με αποτροπιασμό την χρήση κακοποιητικών χαρακτηρισμών (σεξιστικών, ρατσιστικών κ.α.) να μετατρέπονται σε δηλητηριώδη βέλη, στη φαρέτρα των πολιτικών αντιπαραθέσεων.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα αυτές τις πρακτικές και στεκόμαστε στο πλευρό των θυμάτων τους», καταλήγει στη δήλωσή της η Έλενα Ακρίτα.

Με πληροφορίες από Libre.gr