Το fashion party της H&M

Την Τετάρτη (11/03) η  Η&Μ, σε συνεργασία  με το Fashion Workshop και την Βίκυ Καγιά, παρουσίασαν τη νέα συλλογή H&M Studio Collection Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015.

Είμαι πολύ χαρούμενη με τη συνεργασία του Fashion Workshop με την Η&Μ για τις ανάγκες του λανσαρίσματος της συλλογής Studio SS15. Πρόκειται για μια λαμπερή και ευκολοφόρετη συλλογή με επιρροές τη χαλαρή ζωή του Μαϊάμι και του Palm Springs.”, λέει η Βίκυ Καγιά.

img_0637

Ανάμεσα στο κοινό που είδε τις ανοιξιάτικες συλλογές της Η&Μ ήταν και αρκετοί επώνυμοι, όπως ο Άκης Πετρετζίκης, ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Ελένη Φουρέιρα, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Μαρία Ηλιάκη, η Τζένη Θεωνά και η Τζένη Μπαλατσινού.

img_0631  img_0705

img_0643img_0843

Η βραδιά ήταν γεμάτη εκπλήξεις με πολύ χορό, κέφι και τραγούδι με τη μοναδική συναυλία των My Drunken Haze και τα dj sets των Λατέρνατιβ να δίνει τον ρυθμό.

img_0663img_0915

Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν live performance τις στιλιστικές προτάσεις για την Άνοιξη 2015, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της Genevieve Majari, διευθύντριας του Fashion Workshop καθώς επίσης η ομάδα του Fashion Workshop by Vicky Kaya έδινε συμβουλές στυλ.

dscf3692

Ποια είναι τα key-items του αγαπημένου μας brand;

Το ντραπέ σχέδιο στα σετ σε στυλ πιτζάμας δίνει έναν στιλάτο αέρα, ενώ ένας συνδυασμός από στάμπες και αθλητικές επιρροές είναι ιδανικός για τις χαλαρές στιγμές όλη τη σεζόν.

Η συλλογή θα πωλείται σε τρία καταστήματα στην Ελλάδα (Ερμού 54 – Κέντρο, Μεταξά 41 στη Γλυφάδα και στη Τσιμισκή 20-22, Θεσ/κη) από τις 12 Μαρτίου.

img_1015