Οι δηλώσεις της Βίκυς Καγιά και η εγκυμοσύνη της

Την Τετάρτη ( 11/03) πραγματοποιήθηκε το fashion party της εταιρείας H&M όπου μαζί με το Fashion Workshop by Vicky Kaya παρουσίασαν τη νέα συλλογή H&M Studio Collection Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015.

Είναι γνωστό ότι το πανέμορφο μοντέλο σε λίγους μήνες θα γίνει μανούλα, καθώς διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η ίδια μίλησε  στις κάμερες για αυτήν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της.

img_0705

«Μπαίνω στον έβδομο μήνα την άλλη εβδομάδα. Θα κάνω κοριτσάκι. Πρέπει να έχω πάρει τέσσερα, δεν πολυζυγίζομαι, τρώω τα πάντα όπως έτρωγα και πριν, δεν έχω καθόλου λαιμαργίες. Δεν είχα κοιλίτσα πριν, τώρα τις τελευταίες εβδομάδες έχω και την πιάνω», δήλωσε η ίδια.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Το μωρό δεν ήρθε απλά ξαφνικά, δεν το είχα πάρει χαμπάρι, έπαθα ένα σοκ, δεν ήξερα ακριβώς τι συνέβαινε, άκουγα πως δεν έπρεπε να κινείσαι κτλ. Εγώ τα έκανα όλα κανονικά, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Θα γεννήσω μέσα Ιουνίου».

Όσον αφορά στο babyshower, τόνισε: «Έχω σκεφτεί για το babyshower ότι θέλω να κάνω κάτι που δεν έχει να κάνει με δώρα, ούτε να έρθουν οι δικές μου φίλες. Θέλω να βρω ένα φιλανθρωπικό σωματείο με μωρά και απροστάτευτες μαμάδες μόνες και άνεργες, δεν θέλω δώρα για μένα και το μωρό. Όποιος θέλει να δώσει κάτι σε αυτό το σωματείο».

Δείτε όλα όσα δήλωσε στο video που ακολουθεί: