Ξετρελαμένη με τη Σκιάθο η Κέιτ Χάντσον

Δεν είναι λίγοι οι αστέρες του Hollywood που επιλέγουν να επισκεφτούν τα μαγευτικά ελληνικά νησιά για τις διακοπές τους.

Σειρά για φέτος, είχε η Κέιτ Χάντσον, η οποία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά επισκέπτεται το αγαπημένο της νησί. Και αυτό, δεν είναι άλλο, από την Σκιάθο.

skiathos1

skiathos8

Η αγάπη της για το νησί δεν είναι μυστικό και κάθε χρόνο οι ντόπιοι την περιμένουν πως και πώς. Φέτος η ηθοποιός εθεάθη σε παραλία του νησιού φορώντας ένα τρίχρωμο μπικίνι. Λάτρης του πιλάτες, της γυμναστικής και της υγιεινής διατροφής η ηθοποιός βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή φόρμα.

skiathos2

skiathos7

Το καλλίγραμμο και σφιχτό κορμί της προκαλούν σχόλια θαυμασμού ενώ η ίδια έχει πει ότι όλα είναι θέμα προγράμματος και επιλογών: «Προσέχω τι τρώω και φυσικά γυμνάζομαι. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς γυμναστική».

skiathos6

skiathos3

Οι αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποσπούν χιλιάδες likes και αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για το νησί των Σποράδων. Η ηθοποιός βρέθηκε στο νησί την Δευτέρα και είχε μαζί της εκλεκτούς φίλους και τα δυο της παιδιά.

skiathos5