Ζαγοράκης - Λίλη: Δείτε τις αποκριάτικες στολές των παιδιών τους

Καλεσμένοι στο πάρτι που έγινε το περασμένο Σάββατο στο Makedonia Palace ήταν το ζεύγος Ζαγοράκη-Λίλη και φυσικά είχαν μαζί τους και τα δύο παιδιά τους. Ακολουθώντας το πνεύμα των ημερών, η Ιωάννα Λίλη δεν θα μπορούσε να μη ντύσει τα παιδιά με αποκριάτικες στολές για το πάρτι μασκέ.

Ο γιος της Γιάννης επέλεξε μια κλασική αγορίστικη στολή και μεταμορφώθηκε σε Batman ενώ η μεγαλύτερη αδελφή του προτίμησε μια άκρως εντυπωσιακή στολή. Η Μαρία διάλεξε της στολή της Maleficent, εμπνευσμένη από την ομώνυμη ταινία της Disney με πρωταγωνίστρια την Angelina Jolie.

Η περήφανη μαμά, μάλιστα, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram, στην οποία ποζάρει μαζί με την αγαπημένη της κόρη, που φαίνεται να έχει μπει πλήρως στο πνεύμα της στολής της, όπως αναφέρει το govastileto.gr.

image

«Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την όμορφη φωτογραφεία με τα ζουζούνια μου -το Μαράκι μου ως Maleficent (καλή νεράιδα πριν να της κόψουν τα φτερά) και ο Γιάννης μου ως Batman, από τον αποκριάτικο χορό του Σαββάτου στο Makedonia palace!!!» έγραψε η Ιωάννα Λίλη.