3 τρόποι για να διατηρήσεις το βάρος σου

Η εικόνα είναι από τα μεγαλύτερα θέματα που οι άνθρωποι ανησυχούν καθημερινά.

Κοιτάζονται κάθε μέρα στο καθρέπτη και οι περισσότεροι εύχονται να ήταν λίγο ή περισσότερο διαφορετικοί. Κυρίως αυτό που τους ανησυχεί είναι το βάρος τους. Οι περισσότερες γυναίκες εύχονται να ήταν σαν τα μοντέλα της Victoria’s Secret ενώ οι άντρες επιζητούν τα απόλυτα γραμμωμένα κορμιά.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι μας ότι είναι ωραίο να είμαστε διαφορετικοί. Γιατί αυτές οι μικρές ατέλειες είναι που μας κάνουν μοναδικούς. Το τελευταίο πράγμα που έχει σημασία στην  ζωή είναι η εμφάνιση. Οφείλουμε στον εαυτό μας να τον αγαπάμε έτσι όπως ακριβώς είναι και έπειτα η λάμψη θα βγει από μέσα σας.

Μετά από όλα σας παρουσιάζουμε τους τρόπους για να διατηρήσεις το βάρος σου και να μείνεις έτσι ακριβώς όπως είσαι.

1. 30 λεπτά καθημερινή άσκηση

Καταρχήν να ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι όντως έχεις 30 λεπτά ελεύθερο χρόνο καθημερινά για σένα. Και αν δεν έχεις, προβληματίσου! Αν θες μόνο να διατηρήσεις το βάρος σου, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι το περπάτημα. Μπορείς να πας σε ένα στάδιο ή να περπατήσεις το γύρo του τετραγώνου. Μπορείς επίσης να τρέξεις ή να κάνεις οποιαδήποτε άλλη φυσική δραστηριότητα σου αρέσει.

diavitis-perpatima-70

2. Μην τρως σοκολάτα κάθε μέρα

Είναι μια γλυκιά απόλαυση που δύσκολα κόβεται. Αλλά η καθημερινή της γευστική εμπειρία είναι αυτή που μας παχαίνει. Γι αυτούς που είναι εθισμένοι σε αυτό τον πειρασμό, καλό είναι για αρχή να προσπαθήσουν να την γεύονται  μέρα παρά μέρα. Τουλάχιστον δεν θα πάρουν βάρος.

download-6

3. Να τρώτε πολλά λαχανικά

Το τρίτο tip για να διατηρήσεις το βάρος σου είναι να τρως πολλά λαχανικά. Με το να τρως λαχανικά κερδίζεις μόνο και σίγουρα όχι βάρος αλλά  βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία. Νιώθεις πληρότητα χωρίς να παχαίνεις. Υπάρχει καλύτερο πράγμα από αυτό;

images