Exploring the Hoop, την Κυριακή 20/11/2016

Ανακαλύψτε το hoop dance, χορός που συμβάλλει σημαντικά στην απόκτηση ισορροπίας και στο συντονισμό των μερών του σώματος. Η συσχέτιση του χορευτή με ένα αντικείμενο εκτός του σώματος του, που κινείται διαρκώς, προκαλεί εγρήγορση τόσο στο σώμα, όσο και στο μυαλό. Στο σεμινάριο “Exploring the hoop”, θα πειραματιστούμε με ένα και δυο hoops εξερευνώντας τη σχέση με το κινούμενο στεφάνι, την ισορροπία, τη ροή και τη στάση. 

Τρεις ώρες αυτή την Κυριακή 1-4 στα Κυριακάτικα σεμινάρια της Norforsale η εξειδικευμένη δασκάλα hoop dance (qualified Hoop Love Coach) Sunny diz, θα μας εισάγει στα μυστικά του χορού που είναι πολύ δημοφιλής στο εξωτερικό. 

To 2012 ίδρυσε το Hoopit! με στόχο να το διαδώσει και στην Ελλάδα και να  μοιραστεί τις εμπειρίες της με ανθρώπους που αποζητούν το συνδυασμό της άσκησης με τη χαρά και το παιχνίδι.

Που απευθύνεται : Το σεμινάριο αποτελεί έρευνα προς την φυσική και ελεύθερη σωματική κίνηση. Απευθύνεται σε ανθρώπους που αγαπούν την κίνηση και αναζητούν τις δυνατότητες του σώματος μέσα από το παιχνίδι και το χορό.

Περισσότερα στο site www.norforsale.com

http://norforsale.com/el/