Σπείρα της Θετικής Ενέργειας: 2ο Therapy Planet Festival

Στην καρδιά του χειμώνα, ετοιμάζεται η Σπείρα της Θετικής Ενέργειας να ταξιδέψει στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, όπου θα προσφέρουμε ηχοθεραπευτικά και χοροθεραπευτικά βιωματικά σεμινάρια. Σας περιμένουμε με χαρά να πάρετε μέρος σε μια μεγάλη γιορτή χαράς και αυτοβελτίωσης.

Ελάτε να σχηματίσετε τη Σπείρα της Θετικής Ενέργειας και να βιώσετε την αίσθηση της απελευθερωτικής ενέργειας που απορρέει από την επαφή σας με τον βαθύτερο ψυχισμό σας.

Σε συνεργασία με τον ηχοθεραπευτή Γιάννη Πρινιωτάκη, θα εξερευνήσουμε μαζί το δρόμο που οδηγεί στη σωματική και ψυχική μας ανέλιξη. Με την συμμετοχή σας μπορεί να σχηματιστεί η Σπείρα της Θετικής Ενέργειας και να βοηθήσει όλους μας να φτιάξουμε ένα δυνατό σπειροειδές θεραπευτικό μοντέλο.

1oTherapyPlanetCrete2014-07

Η καινοτόμος βιωματική εμπειρία συσπειρώνει το κοινό του 2ο Therapy Planet Festival, σε μια ανοδική περιέληξη την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016, στις 13:30, στην αίθουσα “Πασιφάη I” , στο ξενοδοχείο Atlantis – Aquila . Η δημοσιογράφος – επικοινωνιολόγος, Ιφιγένεια Τσαντίλη, θα παρουσιάσει τη Σπείρα της Θετικής Ενέργειας, που έχει βάση στη θεωρία Gestalt, στη Θετική Ψυχολογία, στη Νευροφυσιολογία και είναι εμπνευσμένη από το πανάρχαιο σύμβολο της σπείρας, τα Πολιτικά του Αριστοτέλη, τη θεωρία του αστροφυσικού Stephen Hawking για τις μαύρες τρύπες (Hawking Radiation) και τη στροβιλιζόμενη κίνηση από την πρωτόγονη μορφή της μέχρι τον σύγχρονο χορό.

1oTherapyPlanetCrete2014-08

Mετά το 2ο Therapy Planet Festival θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016, ώρα 5-7μμ, στο χώρο “Εργαστήριον Ευζωίας”, Καρυάτιδων 1, περιοχή Άγιος Ιωάννης Κνωσσού, με θέμα” Σύνδεση με την καρδιά μέσω ήχου και κίνησης”.

Ελάτε να γίνουμε μια φωτεινή, ορατή, νέα δύναμη αρμονίας και αγάπης!!!

www.spiral-of-positive-energy.com