"Όραμα ζωής": Ένα σεμινάριο - γιορτή ξεκινά σε λίγη ώρα στο Χίλτον

“Όραμα ζωής” είναι ο τίτλος του σεμιναρίου που παρουσιάζεται για πρώτη φορά σε λίγη ώρα στο Χίλτον. Όπως οι ίδιοι οι διοργανωτές τονίζουν, πρόκειται για “ένα σεμινάριο – γιορτή, μεστό σε ιδέες, συμβουλές, στρατηγικές για πλήρη ανάκαμψη σε όλα τα «μέτωπα» της ζωής”.

Εισηγητής είναι ο Άκης Αγγελάκης, συγγραφέας, business & lifecoach, σύμβουλος επιχειρήσεων.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο, γονέα, επιχειρηματία, άνεργο, φοιτητή, πωλητή, στέλεχος, ελεύθερο επαγγελματία που αναζητά έμπνευση, παρακίνηση και ψυχική δύναμη για να κερδίσει τις προκλήσεις της Νέας Χρονιάς.

Όπως σημειώνεται, “στο σεμινάριο θα μάθετε ιδέες και πώς να σχεδιάζετε τους στόχους σας, να ξεπερνάτε εμπόδια και δυσκολίες, να ζείτε κάθε ημέρα τη ζωή σας με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας, να κερδίσετε το «χαμένο» έδαφος από ταλαιπωρίες και προβλήματα του χτες”.

Όλοι και όλες οι συμμετέχοντες – ανεξάρτητα από τις κληρώσεις δώρων – θα πάρουν ως δώρο το τελευταίο e-book με τίτλο “Πως να διατηρείς την αυτο παρακίνηση & τον ενθουσιασμό σου!”

Επίσης, ακόμα ένα σπουδαίο δώρο σε ηλεκτρονική μορφή για κάθε συμμετέχοντα, το e-book “Η τέχνη της Στοχοθεσίας” που περιέχει μια σειρά εξαιρετικών ερωτήσεων που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας και να σχεδιάσετε τους στόχους σας για τη Νέα Χρονιά.

Αναλυτικές πληροφορίες:

http://akis-angelakis.com/component/seminars/?view=seminar&id=417