Το Hilton φωταγωγεί φέτος η Estee Lauder

Kάθε Οκτώβριο, στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της Estee Lauder Companies, πραγματοποιείται παγκοσμίως το πρόγραμμα Φωταγώγησης Σημαντικών Κτιρίων σε ροζ χρώμα με στόχο τη διάδοση της γνώσης για την πρόληψη.

Από το 2000 μέχρι σήμερα έχουν φωταγωγηθεί πάνω από 200 κτίρια-ορόσημα και μνημεία παγκοσμίου φήμης σε 70 χώρες, μεταφέροντας το αισιόδοξο μήνυμα ότι η «ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ».

 

Το Hilton Αθηνών, σήμερα 19 Οκτωβρίου θα αποτελέσει σύμβολο Ελπίδας για την πόλη των Αθηνών και θα μεταφέρει το μήνυμα της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Παράλληλα, από 19 έως 25 Οκτωβρίου διεξάγεται και διαγωνισμός στο Instagram με #PinkHilton, καλώντας τους συμμετέχοντες να φωτογραφήσουν το φωταγωγημένο Hilton και να διεκδικήσουν δώρα.

Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να προσθέτουν για κάθε post στο Instagram το #BCAstrength, όπου από 1η Οκτωβρίου 2015 μέχρι και την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου στις 4 Φεβρουαρίου 2016, η Estee Lauder Companies θα κάνει δωρεά 25 δολαρίων που αντιστοιχεί σε μισή ώρα έρευνας για τον καρκίνο του μαστού μέσω του Breast Cancer Research Foundation.