Η Ντόρα Μπακογιάννη στην εκπομπή Χ2 με τον Γιάννη Πολίτη στο Action 24 (2/10/2018)

Καλεσμένη του Γιάννη Πολίτη στην εκπομπή Χ2 στο Action 24 ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη.

[ Δείτε την εκπομπή στον ακόλουθο σύνδεσμο: Χ2 2-10-2018 ]

Μαζί της στο πάνελ οι δημοσιογράφοι Φοίβος Κλαυδιανός, Δημήτρης ΤάκηςΓιάννης Αντύπας και Πηνελόπη Γαβρά, για να αναλύσουν την επικαιρότητα.

Η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός μίλησε για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στα Σκόπια, το θέμα των συντάξεων και το διπλό σενάριο του προσχεδίου του κρατικού προϋπολογισμού, καθώς και για όλα τα τρέχοντα ζητήματα.

Ντόρα Μπακογιάννη

Κατά την συζήτηση, όπου χαρτογραφήθηκε ο “οδικός χάρτης” των εκλογών, χαρακτηριστική ήταν η αποστροφή της Ντόρας Μπακογιάννη “Δεν αντέχω άλλη υποκρισία στην πολιτική”.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την εκπομπή Χ2 με τον Γιάννη Πολίτη που προβλήθηκε στο Action 24 την Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2018.

Γιάννης Πολίτης
Φοίβος Κλαυδιανός
Δημήτρης Τάκης
Γιάννης Αντύπας
Πηνελόπη Γαβρά

Το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων (ΣΕΝ), όπως κάθε Τρίτη, εκπροσωπείται στην εκπομπή από την υπεύθυνη επικοινωνίας Μαρία Γιαννέτου και παιδιά-επιχειρηματίες. Αυτήν την φορά στο στούντιο παρευρέθησαν οι “διευθυντές” της μαθητικής εικονικής επιχείρησης «Ecowitch » από το Pierce-Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, ενώ αναφέρθηκε και το ρεπορτάζ από την πρώτη υποτροφία -ύψους 20.000- που δόθηκε στην ιστορία του ΣΕΝ Ελλάδος.

Επιπλέον, νέοι επιστήμονες και δημοσιογράφοι υποβάλλουν τα ερωτήματά τους στους καλεσμένους και σχολιάζουν την επικαιρότητα.

Μαρία Γιαννέτου
Αθηνά Κοροβέση