Η Mαντόνα ετοιμάζει το σενάριο της ταινίας της με τίτλο «Who's That Girl»

Το όνειρο της ιέρειας της παγκόσμιας ποπ, Μαντόνα, σχετικά με την κινηματογραφική της βιογραφία φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα, μετά την ολοκλήρωση της παγκόσμιας περιοδείας της «Celebration Tour».

Η «βασίλισσα της ποπ» σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram έφερε στο φως στιγμιότυπα που την δείχνουν να είναι πίσω από μία γραφομηχανή και να κάνει αλλαγές στο σενάριο της ταινίας της, το οποίο φέρει την «υπογραφή της ίδιας και της ECW».

Σύμφωνα με το Deadline είναι εμπνευσμένος από την ταινία που πρωταγωνίστησε το 1987 σε σκηνοθεσία Τζέιμς Φόλεϊ όσο και από το ομώνυμο τραγούδι της.

Η Μαντόνα, δεν έφερε στο φως λεπτομέρειες για το κάστινγκ, αλλά όπως αναφέρει δημοσίευμα του Entertainment Weekly, η Τζούλια Γκάρνερ (Julia Garner) εξακολουθεί να είναι η επικρατέστερη πρωταγωνίστρια.

Το πρότζεκτ είχε ανακοινωθεί για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2020 με τη βραβευμένη με Όσκαρ σεναριογράφο Ντιάμπλο Κόντι (Diablo Cody) να εργάζεται πάνω σε ένα προσχέδιο. Η συνεργασία όμως δεν ευδοκίμησε. Η Έριν Κρεσίντα Γουίλσον (Erin Cressida Wilson) ανέλαβε τελικά τα γράψει το σενάριο μαζί με τη διάσημη τραγουδίστρια, η οποία θα αναλάβει και τη σκηνοθεσία και τη παραγωγή.

Με πληροφορίες από Hollywood Reporter