Οριστικό «όχι» στη Disney και τους «Πειρατές» από τον Τζόνι Ντεπ - Δεν τον στήριξαν στη δίκη με τη Χερντ

Οριστικό τέλος έβαλε ο Τζόνι Ντεπ σε όλα τα ενδεχόμενα να συνεργαστεί ξανά με τη Ντίσνεΐ και κατ’ επέκταση τους «Πειρατές της Καραϊβικής».

Σύμφωνα με την Daily Mail, πηγές από το κοντινό περιβάλλον του ηθοποιού, υποστηρίζουν πως αρνήθηκε κατηγορηματικά να κάνει το μεγάλο come back ως «Τζακ Σπάροου», καθώς είναι έξω φρενών με τον κολοσσό παραγωγής ταινιών.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός, πως η Disney δεν τον στήριξε στη διάρκεια της δικαστικής διαμάχης του με την Αμπερ Χερντ.

Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα κάνουν λόγο για προσφορά ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων για να παίξει σε ένα ακόμη σίκουελ των «Πειρατών».

Κατά τις ίδιες πηγές όμως, εκείνος έλεγε στους συνεργάτες του πως «δεν τον ενδιαφέρει να συνεργαστεί ξανά με τη Ντίσνεΐ. Τον παράτησαν παρά το ότι η Αμπερ έλεγε ένα σωρό ψέματα».

«Έχει αποφασίσει πως ό,τι και αν του τάξουν, όσο μεγάλη κι αν είναι η προσφορά και ο ρόλος, δεν θα συμφωνήσει να επιστρέψει στα στούντιό τους και είναι εξαιρετικά απίθανο αν θα παίξει ξανά γενικά σε ταινία» γράφει στο ίδιο δημοσίευμα.

«Δεν τον ενδιαφέρει να εκφραστεί με λόγια άλλων. Θέλει να εκφραστεί πλέον με δικά του λόγια και συναισθήματα και αυτό θα το κάνει μέσω της τέχνης και της μουσικής προς το παρόν. Δεν έχει κανένα απολύτως ενδιαφέρον για το Χόλιγουντ. Σκοπεύει να περάσει περισσότερο χρόνο στη Γαλλία για να αφοσιωθεί σε αυτά» προσθέτουν πηγές από το περιβάλλον του Ντεπ.