To Iδρυμα Νιάρχος προειδοποιεί: Δες το βίντεο με δική σου ευθύνη

Μια φάλαινα πετάει πάνω από το κανάλι στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Πυροτεχνήματα καλύπτουν τον ουρανό, μια κοπέλα (χορεύτρια της Λυρικής;) κινείται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ένα σκαφάκι με ιστία φτάνει από τον ουρανό, indie rock συναυλίες δονούν τον χώρο, εξωτικά πουλιά ορμούν από την σκηνή της αίθουσας Σταύρος Νιάρχος.

Το πρώτο σποτ που προϊδεάζει το κοινό για όσα ζήσει από τις 23 ως τις 30 Ιουνίου στο Summer Nostos Festival με ελεύθερη είσοδο κυκλοφόρησε και είναι εντυπωσιακό.

Το βίντεο του φετινού Summer Nostos Festival  δεν δείχνει πρόσωπα αλλά εισάγει στην ατμόσφαιρα που θα ζήσει το κοινό

Το σποτ για το φεστιβάλ έχει στοιχεία παραμυθιού, σουρεαλισμού και καλεί το κοινό να σκεφθεί πώς θα κινητοποιηθούν όλες οι αισθήσεις του στο φετινό Summer Nostos Festival.

To βίντεο ακολουθείται από το ακόλουθο σημείωμα: «Ανυπομονείς για το καλοκαίρι, τις ζεστές ημέρες, την άμμο στα χέρια, τα αλάτια στα μαλλιά; Το ελληνικό καλοκαίρι έρχεται, και συνοδεύεται, για πέμπτη χρονιά, από το Summer Nostos Festival για να μας παρασύρει στον μαγικό κόσμο μουσικής, τέχνης, εκπαίδευση, αθλητισμού και παιχνιδιού!

Ραντεβού για μία βδομάδα, από τις 23 – 30 Ιουνίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με ελεύθερη είσοδο για όλους. Το spot που ετοιμάσαμε, θα σου δώσει μία γεύση, αλλά ίσως μεγαλώσει και την ανυπομονησία σου. Το βλέπεις, με δική σου ευθύνη».

Στο Summer Nostos Festival η έννοια του Νόστου ενεργοποιείται με περισσότερες από εβδομήντα εκδηλώσεις, εκατοντάδες καλλιτέχνες και ειδικούς σε θέματα άθλησης και επιστημών. Ένα πρόγραμμα οκτώ ημερών με ελεύθερη είσοδο, γεμάτο εμπειρίες, συναισθήματα και συζητήσεις.

πηγή: iefimerida